skip to Main Content
088 115 2000 info@demcon.nl

Kosten en betrouwbaarheid spelen in elke high-end markt een belangrijke rol. DEMCON production heeft in tal van projecten ervaring opgebouwd met de realisatie van uiteenlopende producten voor diverse markten.

DEMCON production heeft kennis van de risico’s die de scope van projecten (kwaliteit, tijd en geld) negatief kunnen beïnvloeden. Dit stelt DEMCON production in staat problemen zoveel mogelijk te voorkomen dan wel efficiënt te verhelpen. Professioneel projectmanagement speelt daarbij een sleutelrol.

Productie-engineering

De productie-engineers van DEMCON production verzorgen de complete operationele inrichting van productie- en assemblageprocessen. Zij maken de processen betrouwbaar en werken continu aan optimalisatie. Denk aan het inrichten van de assemblage volgens lean-principes, het schrijven van effectieve en efficiënte werkinstructies, het garanderen van de traceability en het terugdringen van productie gerelateerde problemen.

Projectmanagement

De projectmanager bewaakt bij DEMCON production de voortgang, het budget en de inzet van de kwaliteitssystemen. Een essentiële rol vervult de projectmanager in de communicatie met alle betrokken partijen: de ontwikkelaars bij de opdrachtgever, de ontwikkelaars van eventuele tooling, de supply chain of – in het geval van transfer van de serieproductie – het productiebedrijf. Ook bij serieproductie en nazorg fungeert hij/zij als eerste aanspreekpunt.

Kwaliteit

Operational Excellence

Productiefaciliteiten

Support

Back To Top