skip to Main Content
088 115 2000 info@demcon.nl

DEMCON production is specialist in de hightech productie van complexe mechatronische producten en systemen voor de markten van medical devices, hightech systems en industrial systems.

In 2005 is DEMCON production uit de DEMCON Group voortgekomen als volwaardig assemblagebedrijf voor hightech producten. DEMCON production is gevestigd in Enschede en beschikt over state-of-the-art productiefaciliteiten en alle benodigde competenties.

De brede kennis en expertise stellen DEMCON production in staat om vanuit ontwikkel- en assemblageperspectief al in de ontwerpfase met de klant mee te denken. DEMCON production kan in de industrialisatiefase assemblage- en testtooling ontwikkelen en bouwen om de productie te vereenvoudigen.

Productie kan DEMCON compleet verzorgen, van prototyping en productie-engineering tot inrichting van de supply chain en assemblage in eigen huis. Daarvoor beschikt DEMCON over de specialistische kennis, het gecertificeerd kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2008 en ISO 13485:2012), het internationale toelevernetwerk en de geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een uitgebreide cleanroom. Tevens verzorgt DEMCON production een breed scala aan after-sales activiteiten, zoals training, service en onderhoud.

Assemblagelijn Demcon production
Back To Top