skip to Main Content
088 115 2000 info@demcon.nl

Vanuit de achtergrond van het moederbedrijf, de DEMCON Groep, kan DEMCON production het gehele traject, van ontwikkeling tot (pre-)productie tot after-sales, bestrijken.

Een goede samenwerking in elke fase tussen alle betrokkenen zorgt voor doorlooptijdverkorting, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing.

Ontwikkelsupport

DEMCON production werkt langs korte en effectieve communicatielijnen nauw samen met de DEMCON groep. De specialist in het ontwikkelen van complexe mechatronische producten bestrijkt de fases van proof-of-principle en prototype. Desgewenst biedt DEMCON in de (pre-)productiefase ondersteuning bij het oplossen van complexe problemen. Door inschakeling van deze omvangrijke en veelzijdige ontwikkelcapaciteit kan DEMCON production compleet ontzorgen.

Test- en validatietooling

Naast de productie verzorgt DEMCON production ook de ontwikkeling en realisatie van tooling voor het testen en valideren van de producten. DEMCON kan waar nodig de ontwikkeling van de tooling ondersteunen. Hierdoor zijn assemblagelijnen voor complexe mechatronische producten altijd voorzien van de juiste test- en validatietooling.

booster, hme booster,

After-sales

DEMCON production biedt klanten uiteenlopende diensten in het after-sales traject. Diensten die hieronder vallen zijn onder meer training, service, regulier onderhoud, reparatie en het opzetten van een helpdesk voor technische support. Tevens kan de DEMCON groep worden ingeschakeld ten behoeve van sustaining-activiteiten voor het productportfolio. Met dit aanbod blijft DEMCON production de klant ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

Kwaliteit

Operational Excellence

Productiefaciliteiten

Support

Back To Top